Mot Israel!!

 

Väskan är packad och klar (i stort sett) och passet och flygbiljetterna är dubbel och trippelkollade. Jag vill inte behöva köpa en ny biljett den här gången!!

 

Idag hade jag avslutande uppföljning på utbildningen vilket gick bra men jag har inte fått butik än. Ska bli spännande att se när jag kommer tillbaka! jag köpte ett stativ idag också. Det är ett litet resestativ så nu hoppas jag på fina solnedgångsbilder.

 

Jag kommer förhoppningsvis uppdatera lite under tiden, i alla fall första veckan. Men jag vet å andra sidan att jag sa så när vi åkte till Iran också. I annat fall så ses vi om 2 veckor!!

 

Pelleg och Noa
Nu ska jag åka och hälsa på dom här söta busfröna! Pelleg och Noa.

Earth Hour

 

mamma
ljus
ljus på bord
ljus

Elmer!

 

När vi var i Gävle passade vi på att hälsa på Johans systerson Elmer. Världens sötaste!

 

elmer
elmer
Elmer hos morbror Johan. Pappa Björn i bakgrunden.
elmer och anders
Hos morfar Anders
elmer skrattar
elmer
Puss skrutt, hoppas vi får träffa dig snart!

Sjukling

 

Vet att det var ohyggligt längesen jag uppdaterade. Sorry men sånt händer. Har inte den blekaste vad som upphållit mig men jag har väl inte gjort så mycket intressant helt enkelt. Vår har det hunnit bli i alla fall. All snö är borta utanför mitt fönster! Och sjuk har jag varit hela helgen. Har bland mycket annat sett 2 första sagan om ringen filmerna extended version och frossat i nyponsoppa och honungsvatten.

 

spis
Soluppgång i lägenheten, ljus!

 

 

Förra helgen åkte jag till Gävle för att gå på klassåterträff. 10 år sen 9:an! Spektaklet var faktiskt riktigt över förväntan (inte maten och servicen) men att träffa gamla vänner! Har tyvärr inga bilder värda att visa därifrån, men dagen efter hade vi liten släktmiddag hos mamma.

 

mormor och morfar
Mormor, morfar och Lurvas. Lurvas lämnar inte mormors utom synhåll en sekund!

 

Lurvas
påsklilja
mat
glass
jag och bror
Finaste bästa bror som är hemkommen från lång trip i Asien. Blek vs brun. Och han tycker att HAN är blek redan!

 

armband
martin
Hos Pappa

RSS 2.0