Iran nästa!!!

Nu ska vi snart åka ut till Arlanda för vidare transport till IRAN! Ska bli väldigt häftigt. Där ska jag hälsa på min kompis Alexandra och hennes kille Joule. It´s gonna be amazing!
Vet inte om jag kommer kunna uppdatera något där borta, jag hoppas det. Annars är det bara att hålla utkik efter väldigt mycket bilder om ca 10 dagar. Ha det gott allihop!!

Helgupdate

 

I fredags var jag och Johan bjudna till Gustav och Linnea på lite mat, prat, vin och självfallet På Spåret (mitt nya favoritprogram)!
pizza
johan
johan
gurra
På söndag träffade vi min kusin Line, hennes kille erik och min nästan-tremänning Robin för brunch. Som blev till shopping som blev till fika. Jag längtar till Line flyttar till sthlm i höst!! Vi kändisspottade som sjutton. Bla Felix Herngren och Anders Timell samt en drös halvkändisar till som jag inte vet namnet på.
line
line och erik
Line och Erik
robin
Robin
På kvällen blev det bio med Johan, Mathias och Manne. Vi såg The Town, som var väldigt bra!!
sf
badminton
johan i t-banan
Johan
mathias
Mathias

Torsdagsvinet

ost och kex
Vinkväll
Anna, Olof, Rhoda och Rikard har hittat en konstig bild i en fotobok.
MathiasRhoda
Mathias och Rhoda
Anna
Anna

 

Ska föressten bli jättetråkigt att Olof och Anna ska iväg och resa i några månader. Eller, roligt för dom. Tråkigt för oss som blir kvar...

Vinuppdrickarkväll!

Orkar egentligen inte alls blogga nu för jag är sjukt trött. Och lite vinfull men det är hemligt. Men jag har lovat mig själv att lägga upp ett inlägg varje dag så here it comes. Ikväll hade vi vinuppdrickarkväll med nyårsgänget (det blev liiite vin över nämligen). Det var sjukt skoj!! Hur skoj vi hade får ni veta imorrn då jag slänger upp lite bilder. Sov gott!! En lite bild bjuder jag på, jag och Alice på Nox i sthlm hösten 08. Jag och Alice
Alice kommer hem från Milano i mars och jag är så himla glad!!!!!! Har saknat henne så mycket!

IKEA har mig i sitt järngrepp

 

Var som sagt på IKEA igår för att lämna tillbaka en klädställning som var för hög för vinden. Eftersom den kostar 129:- så är det knappt värt det att åka ända till kungens kurva bara för det. Men att göra sig av med den på annat sätt är ungefär lika svårt. Så jag sätter mig alltså på tunnelbanan och tänker att jag i alla fall får mer plats i städskrubben utan skrymmande klädställnings-paket.

 

Allt går bra och jag blir 129:- rikare. Sen hittar jag kakformar jag inte visste att jag behövde, en tårtsprits, självfallet värmeljus, matlådor, 2 träningshanddukar (dom gamla luktade lite hemligt) och framförallt en tavellist att sätta ovanför sängen samt 2 sänglampor att sätta under tavellisten.

 

500 onödiga kronor fattigare far jag hem och börjar montera min lilla hylla. Jag är ingen vän av tålamod när jag väl har en idé plus att jag vill att det ska vara fint när Johan kommer hem. Men jag dyker på ett problem- betong! Min värsta fiende för då måste betongborren och råstyrkan plockas fram. Den förstnämnda är inget problem men det sista är det värre med. Men skam den som ger sig tänker jag och borrar för kung och fosterland. Och det går! Inga arga grannar med småbarn som tills nyligen låg och sov knackar på. Och i väggen tronar 2 små hål. I med pluggar, hamrar lite och skruvar lite så är hyllan på plats. Jag är sjukt nöjd och ska precis ge mig på hylla nr 2 samt lampor när jag märker att pluggarna börjar glida ur väggen. Glida ur, jag har ju bankat in dom! Då blir jag lack, stänger dörren till sovrummet och ignorerar problemet för att inte förvärra skadan. När Johan kommer konstaterar han att han inte heller vet vad som är fel men här måste inhandlas större pluggar (tro mig, jag HADE rätt borrstorlek) och större skruvar.

 

Men nu har jag kommit av mig så nu ligger borren och ser övergiven ut nedanför min säng. Och med en sned hylla ovanför sängen. Ge mig styrka att orka börja om!
Till poängen, varken jag eller Johan tyckte sänglamporna var bra så nu måste jag tillbaka till IKEA. Och vi vet ju hur det slutar.
Ikea Dubai
Köttbullar på IKEA
Båda bilderna från IKEA i Dubai


Tårtkalas

tårtafanny och kricko
Fanny och Kristin
serpentin
Igår var jag bjuden på tårtkalas hos Fanny som fyllde "inte längre ungdomsbiljett på SJ). Det var trevligt, förutom att jag jobbade och kom så sent att alla gick i stort sett när jag kom. Jag fick i alla fall i mig både pizza och kakor.
Igår var det också premiär för Solsidan! Lycka! Tack pappa för att du påminde mig. Förövrigt var jag så sjukt trött att jag bara låg som en apatisk liten hög i soffan och var ynklig. Johan trodde nästan jag var sjuk men ganska mycket sömn på det så är man piggelin igen!

 

Nu ska jag iväg till Ikea och fixa lite ärenden. Hatar att det är så gräsligt långt att åka. Fast egentligen är det inte så långt men utan bil blir det väldigt drygt ändå. Också måste man släpa alla grejer på tunnelbanan sen.
Jaja, hoppas att jag hittar något fint som kompensation!

Klackarna i taket!

Soffan
Popcornskål Paket2
I Köket
kricko
Kricko
Inköpslista2Rockar loss
Mina vänner har annorlunda humor. Fanny, Kricko och Emmelie (bakom hårsvallet) rockar loss!
Jag och Sofia
Sofia och jag
Jag och FannyJag och fanny2
Fanny och jag
Kristin och örjan
Kricko och Örjan är kära
örjan
KöketBarskåpet
Köket2
Eva och Kristin
vardagsrum
Manne, Victor (andra födelsedagsbarnet!) och Elisabeth
johan mathias
Johan och Mathias
Emmelie2
Emmelie och Fanny
Emmelie och Fanny

 

Festen i lördags var underbar med massor av fina vänner!! Tack för att ni kom och gjorde min (försenade) födelsedagsfest så perfekt!

Vill utforska världen!

Ända sen jag såg den här bilden på nån sajt för flera år sedan har jag velat ha en stor världskarta hemma där jag kan sätta fina färgglada nålar på alla ställen jag besökt!
Amerikakarta
Fast den ska se ut ungefär så här:
Gammal karta
Eller mer klassisk som den här från Lazy posters:
karta från lazyposters
Jag vet att jag lovade att lägga upp bilder från födelsedagsfesten ikväll. Men det var så många fina så jag kunde inte välja! Men imorrn är jag ledig så då fixar jag det!

Födelsedagsfest x2!

Igår hade jag 50-års fest hemma hos mig tillsammans med en kompis. Det var awesome!  Jag lägger upp bilder senare idag. Nu ska jag nämligen iväg och jobba sen väntar födelsedagskalas hos min kompis Fanny som fyller år idag! Hipp hurra för dig min kära vän!

Den perfekta bokhyllan

Nu när alla helgdagar är slut och när vi kommer hem från Iran ska jag äntligen få upp min efterlängtade bokhylla. När vi har så litet så har vi int råd att ha en hylla på golvet så nu ska det upp hyllkonsoler över soffan. Ungefär såhär:
Bokhylla1
Bokhylla2
Stor vägghylla
Tyvärr vet jag inte vad jag hittat bilderna då dom legat på dator länge. Vardagsrummet på bilden längst ner är dock väldigt snyggt!!
Eftersom vi inte kommer nå böckerna överst i hyllan måste vi också köpa en stege. Karl Malmvall har gjort den perfekta! Jag vill ha den vita, visst är den fin?!
Karl Malmvall Step
Karl malmvall Step2

Trumpet voluntary

Middag
Karin2 Mamma
Moster och mamma
Johan trumpet
närbild trumpet trumpet
Idag var min mamma och moster i stockholm och när jag slutat kom dom hem till mig för lite middag. Mycket mysigt med god mat och vin. Fast vi glömde äta oliverna, det godaste!

 

Ibland kommer Johan på att det var längesen han spelade trumpet. Ikväll var en sådan kväll så när dom gått åkte den fram för lite trumpetlir.
Dessutom ringde min kusin på skypen, så jag fick lite efterlängtat babbel med henne. Riktigt bra kväll helt enkelt.

 

Imorrn händer det spännande saker med jobbet så nu måste jag ha lite sömn!

Lillebror

Martin1
Martin2
Martin3
Idag var en ganska vanlig dag. Jobbade till 19. Åkte hem och åt toast. Jag och Johan lovade oss själva att inte fastna i soffan. Fastnade i soffan. Fick ett städryck vid 10 och började sortera tidningshögar. Och nu när jag är som piggast då måste jag sova!
Hade inte med kameran idag så jag slänger upp några bilder på min fina lillebror Martin. Senast jag hörde var han nog i Vietnam. Han är ute på några månaders asientripp och kommer hem i mars. Jag saknar dig!

 

Foton av min duktiga kusin Line

Fy för misshandel!!

Rosanna på cafe 60

Rosanna

Saffie på cafe 60

Saffie
Saffie på cafe 60 igen
Efter jobbet blev det en riktigt lång fika med Alexandra, Saffie och Rosanna på cafe 60. Det var riktigt mysigt att bara sitta och snacka bort några timmar!

 

Men på väg till bussen ser jag plötsligt en kille som ramlar omkull framför mig.  Först tror jag att han halkat eftersom det är rena isbanan ute. Men innan jag hinner reagera står det en kille och slår honom i huvudet när han ligger ner på gatan. Det här händer 1 meter framför mig! Killarna som misshandlat honom springer iväg och jag och en kille går fram för att höra hur det är med honom. Stackaren är helt blodig i ansiktet och helt förvirrad. Jag ringer 112 och det dyker upp en civilpolisbil inom 2 minuter. Vi får lämna vittnesmål men jag såg inte mycket tyvärr. Tänkte bara på han som låg på gatan. Precis när jag ska gå kommer det ett gäng poliser från ett annat håll som jagar ikapp 2 killar. Jag vart väldigt chockad, då det är första gången jag upplever något sånt här. Det är säkert personer som var på derbyt mellan Djurgården och AIK. HUR kan man gå och slå ner någon bara för att dom inte håller på samma lag, det är SJUKT!! Och hur kan man stå och slå någon som ligger ner på marken!
Hoppas iaf att det gick bra för killen och att dom får fast dom andra idioterna!

Vårpromenad?

Gärdet
Gärdet
Alexandra på promenad
Min fina vän Alexandra
Anna på promenad
Alex lyckades få ett kort på mig också
Flanörer på Gärdet
Många söndagsflanörer
Indisk mat
Efteråt var vi sjukt värda lite Indisk mat!
Alexandra på restaurang
Jag och min vän Alexandra tog en söndagspromenad på Gärdet i solen. Det kändes som vår men tyvärr får vi nog vänta länge till. Vi avslutade på Indiska restaurangen vid Tessinparken. Grymt goda Nan-bröd!
Senare på eftermiddagen invigde jag min julklapps-badmintonracket med en match mot Johan. Tyvärr ett svidande nederlag men nästa gång!! Rejäl träningsvärk idag kan jag säga. Efteråt såg vi Narnia på bio. Johan tyckte den var okej och jag mer än okej. Jag grät i alla fall som ett barn i slutet =)
Perfekt söndag var det iaf!
Idag var jag ledig! Jag jag bara fixat lite ärenden på stan (köpt kameraväska!) sen mys och sushi hemma hos Rosanna med henne och Alexandra.

Äntligen!

I urminnes tider har jag tänkt fixa en blogg men det har aldrig blivit så, tills nu! 2011 kommer bli ett historiskt år, iaf för mig!
Jag hoppas att bloggen kommer sporra mig att fota mer, och lära mig nya kamera, samt att dokumentera alla vardagliga sysslor som jag aldrig skulle komma ihåg annars.
Mycket nöje! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0