Krickot

 

kricko

 

I lördags var Kricko och Örjan hos oss för att kolla schlager och äta gott! Fast jag inte är intresserad alls har jag nu kollat på alla deltävlingar. Känner mig som kvinnan i mellanakterna som tycker det är kul i smyg. Blev lite spontana bilder på kricko i världens sämsta ljus men med en vacker modell blir det fint ändå!

Soup, Semla and the city

semla
sol
linssoppa
Semeldagen! Innan kl tre hade jag lyckats äta 2 semlor, sen jag toppade det med lite soppa och kladdkaka på kvällen till SATC. Mums!
Sol! Idag var det ljust när jag åkte hem vi 18. Grymt skönt. Snälla, inge mer snö nu!

11 alla-hjärtans-dagar senare

 

grövelsjön
grövelsjön
grövelsjön
grövelsjön
grövelsjön
Grövelsjön sommaren 2008

 

Idag var det 10 år sedan vi gick på bio tillsammans. Första dejten. Vi vågade inte hålla varandra i handen och jag minns inte vad filmen handlade om för jag tänkte bara att jag satt där bredvid DIG. Nu får jag hålla DIG i handen varje dag och du finns alltid där för mig. Tack för en alldeles förträffligt lyckad första dejt =) Älskar dig min finaste!

Lova-Lee

 

lova-lee
lova-lee
Mamma och Lova-Lee

 

I söndags blev jag spontant medbjuden på modemässan i Järla. Mostrar, mamma, min kusin, sambor och lilla Lova-Lee fanns på plats och min söndag gick från seg till väldigt trevlig. Tack för det fina släkt!

Nyponskär, nyponros, nyponsoppa, nyponmos...

soppa
Idag blev det nyponsoppa med glass till kvällsfika. Mums!

VIP-afton

nicklas
hopp
Sjukdom är lurigt. Efter feber igår kväll trodde jag på en hemmadag idag. Men så vaknade jag pigg och totalt feberfri! Hoppade iväg till jobbet och redan i tunnelbanan började jag få ont i halsen igen. Sämst. Men jag tog mig igenom dagen och nu är morgondagen återigen ett frågetecken. Vem vet.
Ikväll var det VIP-kväll på Monki och Weekday. Händer ibland för oss lyckliga med presonalkort där. Tog mig dit och handlade lute smått som jag spanat på ett tag, innan jag skyndade hem igen till en kopp honungvatten. Dum ide att gå dit. Träffade iaf finaste Nicklas där så dagens bild blir en liten sommarpåminnelse från en härlig kväll i Fredhäll.

Horisontalläge

sallad

Har känt mig lite risig hela dagen idag, men har motarbetat att mina lungor känns några storlekar för små och vill hostas upp. Att lite ont smugit sig på i ryggen och att hjärnan är allmänt trög. Tacken för det är såklart feber. Jag skyller allt på Johan som är ännu lite sjukare än mig, så nu ligger vi i ett varsitt hörn av soffan och är ynkliga.
Men! Jag slängde trots sjukdom ihop en ny smarrig räksallad. Den blev inte lika fin och räkorna är lite gömda men god var den!

Från fin till chewbacca

hårig
Imorse när jag gick till jobbet kände jag mig fin, trots kvarglömd sovfläta och så trött som man bara kan vara kl halv 6 i februari. En fin blus, en återupptäckt kjol och min stora mysiga silverkofta. Till och med klackar måndagen till ära.
Det fina varade ungefär 20 min. Först var det kallt på jobbet. Så jag tog på mig en fleecetröja. Fortfarande kallt så jag tog på ett par mjukisbyxor över kjol och allt. Sen skulle vi skylta ett fönster och där var det om möjligt ännu kallare. På med mina fluffiga stora supertofflor som skulle göra självaste chewbacca avundsjuk. Sen tillbringade jag resten av dagen med att se ut som ovannämnd karaktär och längta intensivt till våren.
Trots allt än härliga måndag! Avslutade dagen på topp men att göra en smashing räksallad! Skulle lägga upp en fantastisk bild här om jag inte lyckades radera alla salladbilder innan jag la in dom i datorn. Sämst!
Nu ska jag sova för jag känner lite sjukdom smyga sig på. Och det är inte ok!

Winter wonderland

gärdet
gärdet2
gärdet3
gärdet4
gärdet5
häst
häst
djurgården
sten
träd
is
livboj
is
pilar
jag
Igår kom vi hem vid 3 på morgonen. Träden var så fantastiskt fina så jag bestämde mig för att gå upp tidigt och fota. Så kl 8 drog jag på mig 10 lager kläder och traskade ut i 17 kalla minusgrader.  Tre timmar senare, och en fin promenad runt Gärdet och Djurgården, kunde jag krypa ner under duntäcket igen!

Söndagsutflykt till Sigtuna

is
bio
hus
träd
slott
mack
Söndagsutflykt till mysiga lilla Sigtuna. Fikan blev dock lite för lång då det redan var mörkt när vi kom till Skokloster. Återbesök i sommar är ett måste! Plus för att det mitt i ingenstans låg en liten mack/ café. Otippat!

RSS 2.0